Pietrasanta pharma

PIETRASANTA PHARMA S.p.A. s-a născut în 1986 cu intenția de a se oferi „în slujba sănătății și bunăstării persoanei”. De atunci, această vocație a fost principalul motor al companiei și stimulentul de a atinge întotdeauna noi obiective și standarde de calitate mai bune. În acest sens, compania a înființat un sistem de calitate certificat conform UNI EN ISO 9001 și UNI CEI EN ISO 13485, instrumente esențiale pentru a ține pasul cu timpul și pentru a oferi produse și servicii adecvate.

PIETRASANTA PHARMA S.p.A. operează în canalul farmaciilor și spitalelor din toată țara și este prezent în multe țări europene și non-europene prin distribuitori naționali.

PIETRASANTA PHARMA S.p.A. are un centru logistic modern de 10.000 m2, proiectat după criterii de eficiență, cu scopul de a îmbunătăți serviciile clienților în ceea ce privește calitatea și timpul. În interiorul centrului logistic al companiei, personalul lucrează asistat de sisteme moderne de gestionare a mărfurilor semiautomatizate.

Într-o piață cu o globalizare accentuată și din ce în ce mai caracterizată de o descentralizare productivă spre Orientul Îndepărtat, PIETRASANTA PHARMA S.p.A. a făcut alegerea strategică de a produce numai și exclusiv în Italia, menținând un control constant asupra întregului proces de producție și garantând standarde de calitate extrem de ridicate.